Vés enrere

Formació: Detecció de necessitats formatives pel 2021

Descripció:

Per tal de prémer el botó d'enlairament i deixar enrere l'any 2020 i començar el nou Pla de formació 2021, ens cal la teva col·laboració: explica'ns les teves necessitats de formació. Entre tots i totes dissenyem el nou Pla de formació 2021. Enlairem la formació amb la teva participació!


Objecte:

El pla de formació del 2021 ja està en procés. Un any més ens posem en contacte amb tu per tal de dissenyar entre tots i totes el nou Pla de Formació AFEDAP per a l'any 2021.

Amb la teva col·laboració podrem organitzar una formació més adaptada a les necessitats reals, la qual cosa ens permetrà potenciar el desenvolupament del personal al servei de l'administració pública així com una millora dels serveis i de les prestacions.

Per aconseguir-ho una de les fases més importants d'aquest pla és precisament la detecció de les necessitats formatives.

Digues les teves necessitats de formació clicant aquí o bé copiant la següent adreça al teu navegador (millor amb el google chrome): https://sdg.dipta.cat/quest/index.php/202121?lang=ca

Recorda que el fet de contestar és un criteri que es té en compte per l'admissió a les activitats formatives
 
La data màxima per participar-hi és el 10 de desembre.


Destinataris:

Personal de l'Administració local