Vés enrere

Formació: Ja us podeu inscriure! Pla AFEDAP 2018, segon semestre

Descripció:

Us presentem la programació del segon semestre del Pla AFEDAP 2018, les activitat formatives han estat organitzades en el marc de l'Acord de formació pels empleats de les administracions públiques i us adjuntem un índex de la mateixa.

És una programació oberta a noves necessitats formatives, per això és possible que s'afegeixi alguna activitat més, us anirem informant puntualment.

Totes les activitats formatives són susceptibles de ser organitzades en una altra capital de les nostres comarques, sempre que hi hagi un suficient número de peticions. Per tant, si us interessa l'activitat en un altre lloc del programat, escriviu un correu a formacio@dipta.cat indicant el codi, el nom de l'activitat i la població on us interessa que s'organitzi. I ens posarem en contacte amb vosaltres.

Podeu consultar els programes i formalitzar les inscripcions entrant AQUÍ o copiant la següent adreça en el vostre navegador: http://www.dipta.cat/ca/activitats-formatives

El termini d'inscripció finalitza el dia 9 de setembre de 2018, excepte quan s'indiqui un termini específic.


Objecte:

· Millorar la qualitat del treball i, d'aquesta manera, millorar la qualitat dels serveis públics.

· Facilitar el procés de modernització de l'Administració local de les comarques tarragonines i incrementar el paper de las noves tecnologies de la informació i de la comunicació en el desenvolupament local i en la millora dels serveis als ciutadans.

· Potenciar els recursos humans de l'Administració local i facilitar el desenvolupament personal i professional dels treballadors locals.· Analitzar les novetats normatives i la seva repercussió local.

· Difondre una actitud favorable vers l'aprenentatge, entès com un procés ininterromput durant el cicle vital i permetre l'adaptació de les qualificacions als canvis als que es veuen sotmesos totes les organitzacions.


Destinataris:

Personal funcionari i laboral de les administracions locals de la demarcació de Tarragona adherides al Pla Agrupat.


Sol·licituds:

Trametre via electrònica el full d'inscripció que es troba a la pàgina de formació de la següent adreça:
http://www.dipta.cat/formacio

El termini d'inscripció finalitza el dia 9 de setembre de 2018. Excepte quan s'indiqui un termini específic.