Vés enrere

Jornada: Principals novetats del Reglament general de protecció de dades

Descripció:

 

  1. Amb la voluntat d'assessorar els ens locals en la gestió jurídica, des del Servei d'Assistència Municipal (SAM) es considera necessari organitzar una Jornada amb l'objectiu d'analitzar les principals novetats del Reglament general de protecció de dades.
  1. El Reglament general de protecció de dades, aprovat pel Parlament Europeu el maig de 2016, suposa un canvi substancial en la regulació a Europa del dret a la protecció de les dades. Aquesta norma, que serà d'aplicació directa al conjunt de la Unió Europea, suposa un canvi d'enfocament en la forma de gestionar la informació que requerirà una anàlisi d'impacte sobre el dret a la protecció de dades i els valors en què es basa.

 


Objecte:

· Donar a conèixer les principals novetats introduïdes pel Reglament europeu en matèria de protecció de dades.· Identificar les accions prioritàries a realitzar en les entitats locals per adaptar-se al Reglament.


Destinataris:

Personal dels ens locals del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que tinguin responsabilitat en matèria de protecció de dades.


Sol·licituds:

Trametre per via electrònica el full d'inscripció que es troba a la següent adreça amb el nom d'Inscripció a jornades:
http://www.dipta.cat/formacio
Termini d'inscripció: 12 de novembre
Places limitades. Es confirmarà l'admissió.
Dates, horari i lloc de realització
17 de novembre 2017 de 9.30 a 14 hores.
Auditori Diputació. Edifici Síntesi, carrer Pere Martell, 2. Tarragona.