Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Real Decreto-ley 25/2012, de 7 de septiembre, por el que se aprueban medidas urgentes para paliar los daños producidos por los incendios forestales y otras catástrofes naturales ocurridos en varias comunidades autónomas

 (Al BOE núm. 234, de 28 de setembre de 2012 s'ha publicat l'Acord de convalidació del present Reial decret llei, el qual podeu trobar adjunt a la zona d'informació annexa)

 

Descripció: Reial decret llei 25/2012, de 7 de setembre, pel qual s'aproven mesures urgents per pal·liar els danys produïts pels incendis forestals i altres catàstrofes naturals ocorreguts en diverses comunitats autònomes.

Objecte Aprovar un catàleg de mesures que afecten a diversos departaments ministerials, abastant aspectes tals com les ajudes per danys personals o la disminució de les càrregues tributàries, per intentar pal·liar l'impacte en els ciutadans i les empreses afectats.

Les ajudes a corporacions locals per les despeses causades per fer front a aquestes situacions d'emergència es regiran pel que es disposa en el Reial decret 307/2005, de 18 de març, sense que sigui aplicable la quantia prevista en els seus articles 22 i 23.

Les sol·licituds per a la concessió de les ajudes es presentaran en el termini de dos mesos, a comptar a partir de l'entrada en vigor d'aquest reial decret llei.

Data en què entra en vigor: El mateix dia de la seva publicació al Butlletí Oficial de l'Estat.

Publicació oficial: BOE núm. 217, de 8 de setembre de 2012.

 

(Trobareu l'enllaç de la Llei a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació annexa).


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

06
diumenge
desembre 06, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica