Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: ORDRE EMO/293/2012, que estableix les bases de subvencions per a la realització del Programa d'experiència professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya "Joves per l'ocupació" i s'obre la convocatòria per al 2012 i l'anticipada per al 2013

(L'import màxim destinat a la concessió de subvencions que preveu l'Ordre EMO/270/2013 ha estat ampliat per la resolució EMO/2507/2013, de 27 de novembre, la qual trobareu adjunta a la zona d'informació annexa)

(S'ha publicat una segona correcció d'errades de l'Ordre EMO/270/2013, de 28 d'octubre, la qual trobareu adjunta a la zona d'informació annexa).

(S'ha publicat una correcció d'errades de l'Ordre EMO/270/2013, de 28 d'octubre, la qual trobareu adjunta a la zona d'informació annexa).

 

(Aquesta Ordre ha estat modificada per l'Ordre EMO/270/2013, de 28 d'octubre, la qual trobareu adjunta a la zona d'informació annexa).

 

Descripció: Ordre EMO/293/2012, de 25 de setembre, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització del Programa d'experiència professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya "Joves per l'ocupació" i s'obre la convocatòria per a l'any 2012 i la convocatòria anticipada per al 2013.

 

Objecte: Establir les bases reguladores per a la concessió dels ajuts del Programa "Joves per l'ocupació" per a la realització de projectes que desenvolupin accions ocupacionals integrades, que facilitin la inserció laboral i la qualificació de les persones joves desocupades d'entre 16 i 25 anys.

 

Entitats beneficiàries: Per a les actuacions indicades en els apartats a), b) i c) de l'article 8.1 d'aquesta Ordre, poden ser beneficiàries dels ajuts previstos en aquesta Ordre les entitats locals següents:

a) Els ajuntaments de Catalunya o els seus organismes autònoms o les entitats amb competència en matèria de polítiques actives d'ocupació, desenvolupament local i de promoció de l'ocupació, dependents o vinculades a aquells, corresponents als municipis de més de 30.000 habitants en la demarcació de Barcelona.

b) Els ajuntaments de Catalunya o els seus organismes autònoms o les entitats amb competència en matèria de polítiques actives d'ocupació, desenvolupament local i de promoció de l'ocupació, dependents o vinculades a aquells, corresponents als municipis de més de 20.000 habitants en la resta de demarcacions.

c) Els consells comarcals i entitats jurídiques de creació voluntària, constituïdes d'acord amb la normativa de règim local vigent a Catalunya, d'àmbit supramunicipal amb participació majoritària per part d'administracions públiques i competències en polítiques actives d'ocupació, promoció econòmica i desenvolupament local, que abastin un territori de més de 20.000 habitants.

Termini de presentació de sol·licituds: El termini de presentació de sol·licituds per a les entitats locals per a la realització de les actuacions previstes en els apartats a), b) i c) de l'article 8 és de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de la present Ordre en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Data que entra en vigor: Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.
 

Publicació oficial: DOGC núm. 6229, de 9 d'octubre de 2012.

 

(Trobareu l'enllaç a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació anexa).


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

24
dimarts
novembre 24, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica