Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: ORDRE GRI/214/2012, de 13 de juliol , per la qual s'aproven les bases reguladores concessió del Premi Compromís Democràtic i s'obre la convocatòria per a l'any 2012

(El termini de presentació de sol·licituds s'ha ampliat fins el 15 de desembre de 2012 a través de l'Ordre GRI/273/2012, de 21 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre GRI/214/2012, de 13 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió del Premi Compromís Democràtic i s'obre la convocatòria per a l'any 2012, i s'amplia el termini de presentació de sol·licituds, la qual trobareu adjunta a la zona d'informació annexa).

 

Objecte: Premiar les bones pràctiques dels ens locals i del món associatiu a l'hora de cercar fórmules per capacitar i donar instruments a la ciutadania per tal que, amb informació i reflexió, es pugui sumar a les deliberacions que l'afecten, i així aconseguir més implicació en les polítiques públiques.

El Premi té dues modalitats:

a) Ens locals: projectes i accions desenvolupats pels ens locals catalans.

b) Món associatiu: projectes i accions desenvolupats en territori català per alguna associació o federació d'associacions catalanes.

Beneficiaris: Per a la modalitat d'ens locals, els ens locals catalans que figurin inscrits en el Registre d'ens locals de Catalunya.

Terminis: El termini de presentació de les sol·licituds comença l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC i finalitza l'1 d'octubre de 2012.

Publicació oficial: DOGC núm. 6173, de 18 de juliol de 2012.

Òrgan gestor: Departament de Governació i Relacions Institucionals.
 


(A la zona d'informació annexa trobareu l'enllaç a la Resolució. Així mateix trobareu el qaudre de subvencions a les que poden optar els ens locals durant l'any 2012 com a fitxa relacionada).


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
dimarts
desembre 01, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica