Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: Resolución de 13/09/2012, de la Dirección Gnral de Migraciones, que convoca la concesión de subvenciones a municipios, mancomunidades y comarcas para el desarrollo de programas innovadores a favor de la integración de inmigrantes

(Al BOE núm. 256, de 24 d'octubre de 2012, s'ha publicat la Resolució de 17 d'octubre de 2012, per la qual s'acorda l'aplicació de la tramitació d'urgència al procediment administratiu iniciat per la Resolució de 13 de setembre de 2012).

(Al BOE núm. 235, de 29 de setembre de 2012, s'ha publicat la Resolució de 25 de septembre de 2012, de la Direcció General de Migracions, per la qual es modifica la quantia dels crèdits pressupostaris de la present Resolució).

 

Descripció: Resolució de 13 de setembre de 2012, de la Direcció general de Migracions, per la qual es convoca la concessió de subvencions a municipis, mancomunitats de municipis i comarques per al desenvolupament de programes innovadors a favor de la integració d'immigrants, cofinançada pel Fons Europeu per a la Integració de Nacionals de Tercers Països.

Objecte: La realització de programes innovadors encaminats a afavorir la integració dels nacionals de tercers països i la convivència ciutadana que promoguin la gestió de la diversitat. A aquests efectes, s'entén que són innovadors aquells programes les actuacions dels quals incloguin totes o algunes de les següents consideracions:

  1. Promoguin actuacions i dispositius de gestió positiva de la diversitat, entre ells l'atenció a les persones reagrupades o als grups amb necessitats específiques o vulnerables

  2. Introdueixin noves metodologies de treball, o bé millorin les metodologies existents, a l'hora de posar en pràctica les actuacions i els dispositius d'intervenció social, especialment aquelles que augmentin la flexibilitat del programa.

  3. Afavoreixin la igualtat entre homes i dones.

  4. Promoguin el desenvolupament d'activitats conjuntes entre la població immigrant i la població espanyola.

Beneficiaris: Podran sol·licitar aquestes ajudes els municipis, mancomunitats de municipis i comarques que compleixin amb els requisits establerts a l'article 3 de la present resolució.

Terminis:  El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar a partir de l'endemà al de la publicació de la present convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.

Publicació oficial: BOE núm. 227, de 20 de setembre de 2012.

Òrgan gestor: Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.
 


(A la zona d'informació annexa trobareu l'enllaç a la Resolució)


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

26
dijous
novembre 26, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica