Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

[Derogada] Legislació: LLEI 9/2008, de 10 de juliol, de modificació de la Llei 6/1993, del 15 de juliol, reguladora dels residus

Objecte: Es modifiquen diversos preceptes amb l'objectiu d'harmonitzar la llei catalana amb la normativa estatal i europea aplicable, i s'inclouen nous mecanismes per a optimitzar tant la planificació que el Govern duu a terme per a la gestió de residus com les accions de reducció, recollida selectiva, formació i conscienciació. Amb aquesta Llei s'estableix la possibilitat de suspendre els drets d'edificació i altres aprofitaments del sòl que siguin incompatibles amb les mesures de recuperació i neteja d'un sòl declarat contaminat, per tal de dotar de coherència la política urbanística i ambiental a Catalunya.

Pel que fa a la gestió dels residus municipals a tota la població de Catalunya, d'acord amb el Programa de gestió de residus municipals de Catalunya. Es disposa, també, que els ens locals consignin els crèdits necessaris en llurs pressupostos per a garantir el finançament de la recollida sectiva de residus municipals.

Data d'entrada en vigor: Als 20 dies hàbils de la seva publicació al DOGC.

Publicació oficial: DOGC núm. 5175, de 17 de juliol de 2008.

  

(A la zona d'informació annexa trobareu l'enllaç a aquesta Llei. Norma inclosa a la reunió comarcal d'actualització jurídica de desembre de 2008.)

 

 


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

06
diumenge
desembre 06, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica