Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: Finalitza el termini per aprovar les ordenances municipals sobre la gestió de residus, d'acord amb la DT 2a de la Llei 22/2011, de gestió de residus i sòls contaminats

 

Objecte: El dia 30 de juliol de 2013 finalitza el termini de 2 anys establert a la disposició transitòria 2ª de la Llei 22/2011, de 28 de juliol, de gestió de residus i sòls contaminats. Un cop transcorregut aquest periode sense l'aprovació de les ordenances, s'aplicarà la normativa autonòmica de gestió de residus (a Catalunya és el Decret legislatiu 1/2009, de 14 de novembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de residus), així com la Llei 22/2011, que té caràcter bàsic.

La FEMP va elaborar un model d'ordenança marc i un model de plec de prescripcions tècniques de recollida de residus, els quals podeu trobar com a arxius adjunts a la zona d'informació annexa.


 


(Podeu trobar l'ordenança marc i el plec model de plec de la FEMP com a URL adjunta  a la zona d'informació annexa. Així mateix, trobareu com a fitza relacionada el SAMdocument de la Llei 22/2011, de residus i sòls contaminats i el Decret legislatiu 1/2009, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de residus).


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

06
diumenge
desembre 06, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica