Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

[NOU] Actualitat: Procediment a seguir en cas d'incomplir amb la ràtio legal del deute viu

Procediment a seguir en cas d'incomplir amb la ràtio legal del deute viu

D'acord amb la nota informativa sobre el règim de tutela financera dels ens locals per a l'exercici 2017, us informem que en el cas que s'aprovi la liquidació del pressupost amb una ràtio legal del deute viu superior al 110%, els ens locals han de trametre al Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda el formulari 9 (models PR-0 i PR-1.2) amb la informació relativa a la darrera liquidació pressupostària aprovada i a les previsions d'ingressos i despeses per als propers exercicis fins a l'exercici en què la ràtio legal del deute viu se situï a un nivell inferior al 110%.

Aquestes previsions no han de ser aprovades per acord plenari, atès que no es tracta d'un pla de sanejament financer (incompliment del Romanent de tresoreria i/o, estalvi net). (Estem parlant només d'incomplir en la ràtio del deute viu). També s'haurà de trametre la memòria de l'Alcalde o President de l'ens local relativa a les hipòtesis utilitzades en l'elaboració de les previsions.

En el supòsit que algun ajuntament  se'ls doni la situació esmentada, poden fer petició d'assistència a aquests Serveis Econòmics del SAM pel conducte habitual.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

25
dimecres
novembre 25, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica