Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

[Novetat] Jornada: Gravació de la Jornada sobre la Llei de mesures en matèria de Seguretat Social

El dia 12 de juny va tenir lloc, a la Diputació de Tarragona, la Jornada sobre la Llei de mesures en matèria de Seguretat Social organitzada per la Unitat de Formació del SAM. Els ponents de la Jornada van ser el Sr. Albert Castanera Mateo, sots director de Gestió Recaptatòria - Tresoreria General de la Seguretat Social, el Sr. Guilem Boronat Cabrera, sots director d'Incapacitats - Institut Nacional de la Seguretat Social, i el Sr. Conrad Segura Soria, sots director de Jubilació, Mort i Supervivència - Institut Nacional de la Seguretat Social.

Si no vau poder assistir a la Jornada o vau assistir-hi i voleu consultar qualsevol punt sobre aquesta que sigui del vostre interès, trobareu la gravació de les tres ponències a la zona d'informació annexa.

 

Instruccions per veure el vídeos:

Trobareu tres ponències, cadascuna d'elles dividida en parts. Si en descarregar-les es volen guardar a l'ordinador, caldrà canviar el nom del vídeo quan es demana on guardar-lo i amb quin nom, ja que per defecte es guarda amb un nom poc descriptiu. Un exemple seria guardar-lo amb el nom "Ponència2_part2.wmv". Si no és possible visualitzar els vídeos amb el Windows Media Player del sistema operatiu, podeu fer servir un altre programa específic, con ara el programa gratuït VideoLAN, que podeu descarregar de l'adreça que trobareu a la zona d'informació annexa.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

29
diumenge
novembre 29, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica