Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

[ORTOFOTOMAPES] Comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre

La Unitat de Cartografia i Estadística del SAM ha elaborat uns ortofotomapes de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que podeu trobar a la web de la Diputació.

 

Un ortofotomapa és una sèrie cartogràfica que es realitza mitjançant ortofotos digitals en color com a base a la que s'afegeix informació de límits municipals, comarques i províncies, la toponímia oficial de Catalunya, i dades planimètriques d'objectes referents a la hidrografia, a les vies de comunicació, al poblament i a la coberta del sòl (aiguamolls, platges i sorrals, a més de rambles inundables).

 

La sensació de relleu és proporcionada indirectament per la informació de la imatge: les ombres produïdes per construccions i en vessants de fort pendent, les variacions de to de la coberta vegetal causades per les diferències altitudinals (estatges), d'orientació (solana-obaga) i de situació (carena, fons de vall).

 

Aquests mapes estan disponibles en format PDF a la zona de descàrregues del visor flash de la xarxa de carreteres de la Diputació.

 

 


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

23
dilluns
novembre 23, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica