Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: Actuacions de neteja i desinfecció en espais i instal·lacions de concurrència pública

Objecte:

En el marc de la situació actual, us fem arribar un seguit de recomanacions que creiem que us poden ser útils en referència a les actuacions de neteja i desinfecció:

- Nota de la Secretaria de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. Actuacions de neteja i desinfecció en espais i instal.lacions de concurrència pública 

- Procedimiento de la limpieza viaria ante la pandemia del coronavirus. Ajuntament de Madrid i la Subdirecció General de Sanitat Ambiental i Salut Laboral
 

El Protocol del ministeri està actualitzat a data 17 de març i és concretament de neteja viària.

Productos virucidas autorizados en España  

Pautes de desinfecció de superfícies i espais habitats per casos en investigació, probables o confirmats de COVID-19. Habitatges, residències, centres escolars, espais de pública concurrència (centres comercials, supermercats, etc.) i transports de viatgers (Comunitat de Madrid).

 Pautes de desinfecció elaborades per la Comunitat de Madrid 

Pel que fa a les residències i als establiments locals de concurrència humana us adjuntem la següent informació:

- Neteja i desinfecció en establiments locals de concurrènci humana (document pdf adjunt)

- Neteja i desinfecció de residències geriàtriques (document pdf adjunt)

També us informem que les fonts públiques són instal·lacions on pot haver-hi més contacte amb les mans o la boca, per aquest motiu us recomanem que no s'utilitzin mentre duri l'estat d'alarma. Si és possible millor deixar-les sense funcionament i adoptar les mesures per evitar el seu accés. Com tota instal·lació que funciona amb aigua recordeu que abans de posar-la en marxa caldrà fer la neteja i desinfecció corresponent.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

28
dissabte
novembre 28, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica