Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: Cicle de sessions sobre la Llei de Transparència a l'EAPC

Objecte:

La Secretaria de Transparència i Govern Obert del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència conjuntament amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya ha organitzat un cicle de sessions sobre la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i govern obert.

Amb aquests cicles es pretén valorar la situació actual d'implementació de la Llei i les seves oportunitats de millora, posant èmfasi en la publicitat activa.

Les sessions han tingut un caràcter eminentment pràctic i interactiu i cadascuna ha inclós el tractament de diversos àmbits de la transparència. A cada sessió s'ha realitzat una explicació introductòria que consistirà en l'explicació dels criteris actuals, com s'està donant compliment a la Llei, quins reptes i problemes planteja, les perspectives de millora i canvi, i les seves implicacions per al desplegament reglamentari. Posteriorment s'han debatut aquestes qüestions.

Les sessions han estat:

    Sessió 1: Transparència en el dret d'accés a la informació pública
    Sessió 2: Transparència en l'organització institucional i l'estructura administrativa, i en la planificació
    Sessió 3: Transparència en la informació jurídica i en la gestió econòmica i subvencional
    Sessió 4: Transparència en la contractació pública i els convenis


Cicle de sessions sobre la Llei de TransparènciaSi ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

28
dijous
maig 28, 2020
Esdeveniments d'avui
25-05-20 02:00:00 CEST - 04-06-20 01:59:59 CEST
06-05-20 02:00:00 CEST - 01-07-20 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica