Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: Cicle de Webinars Turisme Inclusiu

Objecte:

La Diputació de Tarragona organitza un cicle de trobades sobre Turisme inclusiu en el marc del projecte TurisTIC en família, co-finançat amb fons FEDER. L'alineació del sector turístic amb els objectius de desenvolupament sostenible, i la incertesa a la que s'enfronta el sector arrel de la pandèmia causada pel COVID-19, fan més rellevant que mai la reflexió sobre com oferir la màxima qualitat i oportunitats de gaudir del turisme per a qualsevol col·lectiu de la societat.

El cicle del qual ja s'han celebrat dues sessions al juliol, vol oferir un espai per a la reflexió i debat al voltant de les oportunitats i reptes que el turisme inclusiu suposa pels agents turístics del territori tarragoní. Els propers dies 16 i 18 de setembre tindran lloc dues sessions orientades a destacar tendències de mercat en el turisme inclusiu, noves demandes i les oportunitats pel sector privat. El dia 2 d'octubre es durà a terme una taller d'innovació oberta per treballar amb agents del sector turístic del territori tarragoní solucions als reptes identificats.

El proper 16 de setembre comptarem amb Tatiana Aleman de PREDIF, amb Jessica Riverso, d' ILUNION Tecnología y Accesibilidad, i amb dues empreses tecnològiques que desenvolupen serveis i productes en el marc del turisme inclusiu, Puntodis i Navilens. Amb tots ells debatrem sobre les tendències del mercat del turisme inclusiu, i quines oportunitats generen pels agents del sector turístic .

Inscripcions16 de setembre: Clica aquí - Inscripcions 16 de setembre

El 18 de setembre comptarem amb la plataforma TUR4All, amb l'Associació de Càmpings de Girona, guanyadora del premi Turisme Responsable de la Generalitat de Catalunya wl 2019 i altres exemples d'empreses i agents de la cadena de valor turística que donen resposta a demandes del mercat sobre turisme inclusiu, d'àmbit català i estatal, com ara càmpings, hotels i restauració.

Inscripcions 18 de setembre: Clica aquí - Inscripcions 18 de setembre

 

El dia 2 d'octubre tindrà lloc la jornada de cloenda del cicle de webinaris, amb un taller d'innovació oberta per treballar amb agents del sector turístic del territori tarragoní solucions als reptes identificats. No t'oblidis de mirar les nostres xarxes socials!

Inscripcions 2 d'octubre: Clica aquí - Inscripcions 2 d'octubre

 

Per a qualsevol aclariment o més informació, escriu-nos a espaidedescoberta@diputaciodetarragona.cat

T'hi esperem.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

21
dilluns
setembre 21, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica