Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: Eliminació d’ofertes rebudes a Sobre Digital i Presentació Telemàtica d’Ofertes

Objecte:

Des de l'AOC informen que de manera periòdica es realitzarà, des del Departament de la Vicepresidència, Economia i Hisenda, una neteja de la base de dades de les eines que permeten la presentació de proposicions electròniques integrades amb la Plataforma de Serveis de Contractació Pública (Sobre Digital i Presentació Telemàtica d'Ofertes).

Està previst que es torni a portar a terme aquesta acció a finals d'aquest mes de novembre i comportarà l'esborrat de la documentació sobre els expedients que compleixin les condicions següents.

Han passat 30 dies o més des del seu perfeccionament:

  • Formalització publicada.
  • Adjudicació publicada i amb la marca "Finalitzar l'expedient" en les dades bàsiques.
  • Adjudicació publicada com a deserta.

Què s'esborrarà?

  • Els documents de tots els sobres de l'oferta.
  • Els documents dels requeriments.
  • Fitxers generats per la plataforma: resum, justificants de presentació i comprimits de sobres.

Us recordem que Sobre digital i la funcionalitat de Presentació Telemàtica d'Ofertes són eines per a la tramesa i la recepció de proposicions electròniques i no constitueixen un dipòsit de la documentació que les composen, la qual ha de ser descarregada i guardada pels òrgans de contractació en el respectius gestors durant la tramitació dels expedients.

En aquest sentit, és important que abans de la data de la intervenció que us comuniquem a través d'aquest escrit, verifiqueu que teniu tota la documentació que conforma les ofertes dels vostres expedients de contractació, descarregada de l'eina, tenint en compte que quedarà totalment inaccessible a partir d'aquesta actuació.

 

Font: Administració Oberta de Catalunya (Consorci AOC)Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

16
diumenge
maig 16, 2021
Esdeveniments d'avui
13-05-21 09:32:00 CEST - 25-05-21 20:00:00 CEST
13-05-21 02:00:00 CEST - 05-06-21 01:59:59 CEST
18-02-21 01:00:00 CET - 01-07-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica