Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: Novetats en la Plataforma de Contractació del Sector Públic – automatització de les paraules clau a les empreses licitadores

Objecte:

La Plataforma de contractació del sector públic és una eina dinàmica que està contínuament en actualització per tal d'agilitzar la contractació administrativa electrònica i incorporant noves funcionalitats que us poden resultar d'interès, pel que respecte a la tramitació de l'expedient electrònic mitjançant l'aplicació del Sobre Digital.

En aquest sentit la darrera actualització que s'ha portat a terme preveu el procés automàtic per demanar les paraules clau a les empreses licitadores. Aquest procés es realitzarà de forma automàtica 24 hores després de finalitzar el termini de presentació de les ofertes.

La plataforma activarà aquesta actualització a partir del 09/05/2019, per la qual cosa a partir d'aquesta data no serà necessari fer cap acció per demanar les paraules clau a  les empreses licitadores.

En cas que l'empresa no enviï la paraula clau, està previst que el procés es repeteixi automàticament cada dia fins al dia d'obertura de sobres.

No s'inhabilita el botó per demanar les paraules claus podent els usuaris demanar les paraules claus tantes vegades com ho considerin necessàries. Aquestes seran peticions addicionals a les quals farà la plataforma automàticament.

Tanmateix, per les licitacions publicades amb anterioritat a aquesta data al perfil del contractant la sol·licitud de les paraules claus es realitzarà pels custodis demanant la paraula clau de manera manual.

Recordem que totes les peticions són visibles mitjançant el "registre d'obertura" de l'espai Obertura de sobre.


Observacions:

Trobareu més informació sobre les actualitzacions  de la plataforma en el següent link:


https://www.aoc.cat/portal-suport/pscp/idservei/pscp

 


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

03
dijous
desembre 03, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica