Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: Pla d’actuacions per agilitzar els tràmits administratius que afecten les activitats econòmiques amb impacte

Objecte:

Per acord de Govern (GOV/147/2020, de 17 de novembre) es va crear el Grup de treball per a l'agilització que treballa en la millora dels procediments de legalització de l'activitat econòmica de les diferents administracions públiques catalanes que estan sotmesos a règim de llicència o autorització i tenen un temps de gestió elevat.  

El Govern de la Generalitat el passat 17 de març va aprovar el Pla d'actuacions per agilitzar els tràmits administratius que afecten les activitats econòmiques amb impacte, en el que el Grup de treball ha estat treballant conjuntament aquests darrers mesos.

El Servei de Suport en la Tramitació d'Activitats de Secretaria Intervenció Municipal del SAM col·labora amb el Grup de treball per agilitzar els tràmits administratius que afecten les activitats econòmiques amb impacte, en el marc de la Comissió per a la Facilitació de l'Activitat Econòmica. L'objectiu d'aquest Grup de treball és optimitzar el temps de finalització dels procediments, de la competència de les diferents administracions públiques, de concessió de permisos, llicències i autoritzacions per a l'exercici d'una activitat econòmica, quan aquests terminis siguin especialment llargs. Les tècniques del Servei de Suport en la Tramitació d'Activitats hem participat en les reunions tècniques organitzades, per diferents sectors d'activitat, amb la finalitat d'identificar els procediments amb una incidència elevada sobre l'activitat econòmica i de proposar accions de millora.

El grup està integrat per representants de la Generalitat de Catalunya, del món local i de les Organitzacions empresarials, cambres de comerç i col·legis professionals.

Les funcions principals del grup són :

  • Identificar els procediments amb una incidència elevada sobre l'activitat econòmica i que tinguin un termini llarg de tramitació.
  • Proposar les actuacions organitzatives, tecnològiques, jurídiques o comunicatives que es considerin necessàries per reduir els terminis.

En aquest enllaç podeu trobar tota la informació relacionada, així com descarregar-vos el document definitiu aprovat : http://canalempresa.gencat.cat/ca/fue/que-es-la-fue/grup-treball-agilitzacio/


Observacions:


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

16
diumenge
maig 16, 2021
Esdeveniments d'avui
13-05-21 09:32:00 CEST - 25-05-21 20:00:00 CEST
13-05-21 02:00:00 CEST - 05-06-21 01:59:59 CEST
18-02-21 01:00:00 CET - 01-07-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica