Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: Presentació de tràmits a través de la Seu electrònica (Tràmits online)

Objecte:

Us comuniquem que hem detectat caigudes en el servei de validació de l'AOC que impedeixen la producció de signatures amb segell de temps des de Tràmits online. Podeu consultar les incidències dels servei de l'AOC a l'adreça  https://www.aoc.cat/category/estat-serveis-aoc/

 

Tingueu en compte que durant els mesos de març, abril i juny, Tràmits online suporta molta  activitat en quan a la presentació de tràmits electrònics, coincidint amb el termini de finalització de justificacions i sol·licituds de subvencions. Això pot provocar, en  moments puntuals davallades en el rendiment del sistema.

 

En qualsevol cas, si teniu dificultats durant la presentació d'algun tràmit, no dubteu en contactar amb el Servei de suport que us ajudarà a diagnosticar i resoldre el problema. (Tel. 977 29 66 35, correu-e: tramitsonline@dipta.cat).

 

Aprofitem per comunicar-vos que el 27 de febrer, Firefox va llençar una nova versió del navegador que no permet l'execució de l'applet de signatura, si actualitzeu el vostre navegador o teniu configurada l'actualització automàtica us podeu trobar amb aquest inconvenient alhora de signar. En aquest cas, és necessari que instal·leu la versió de Firefox 52 ESR que podeu descarregar-vos de l'adreça  http://www.dipta.cat/ae/Public/Firefox/

 

En previsió a la impossibilitat d'utilitzar l'applet de signatura des dels navegadors, el Consorci AOC ha desenvolupat un Signador alternatiu, us avancem que properament actualitzarem Tramits online per tal d'incloure  aquest nou mecanisme de signatura, us mantindrem informats.

 Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

30
dilluns
novembre 30, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica