Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: S'han actualitzat la taula de classificació d'activitats de la Llei de Simplificació i el quadre per als establiments comercials

Objecte:

La taula integra el contingut de les lleis de Simplificació, d'Incendis, la de Control ambiental de les activitats (LPCA) i la d'Espectacles i associa a cada activitat el règim d'intervenció que li correspon. Mentre que el quadre ofereix els enllaços als documents relacionats amb la implantació de cada activitat econòmica.


Observacions:

Taula de classificació de la Llei de Simplificació + Incendis + LPCA + Espectacles

La Taula de classificació serveix per a identificar els tràmits associats a la implantació d'activitats econòmiques. Es tracta d'una guia que aglutina totes les activitats empresarials regulades en una classificació que determina el règim de tramitació al qual estan subjectes. La classificació de les activitats empresarials de la taula està determinada per la normativa catalana.

Quadre orientatiu obertura establiments comercials: Llei simplificació + incendis + sectorial comerç

Quadres orientatius per a establiments comercials. En aquest cas, integra allò recollit en les lleis de simplificació, d'incendis i sectorial de comerç.

Més informació:

· Informació sobre la Llei de simplificació. Llei 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica.

· Recursos: guies amb orientacions i taules associats amb la Llei de Simplificació amb la integració dels diferents tràmits sectorials i municipals que afecten a les activitats econòmiques, adreçats principalment, a les administracions locals com a principals interlocutors amb l'empresariat.

 

Font: Canal Empresa


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
diumenge
agost 01, 2021
Esdeveniments d'avui
26-07-21 02:00:00 CEST - 15-09-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica