Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: Actualització i protecció de dades personals en el Portal de la Transparència dels ens locals

Objecte:

La segona quinzena del mes febrer s'han celebrat les Reunions comarcals d'actualització jurídica. Aquestes reunions se celebren de forma periòdica a totes les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, i serveixen per apropar als secretaris dels municipis les novetats i aspectes més destacats que afecten al funcionament dels ajuntaments, i  posen a la seva disposició els resums de les principals novetats legislatives, consultes, informes, etc,.

En aquestes reunions, i pel que fa al cumpliment de les obligacions de publicitat activa derivades de la Llei de Transparència, s'ha presentat un informe d'anàlisi de l'estat d'actuació del portal de la Transparència dels municipis de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, alhora que s'ha fet un recordatori dels ítems que cal mantenir actualitzats i la seva periodicitat.

En relació a la publicació de continguts al Portal de la Transparència que afectin a la protecció de dades personals, s'han destacat diferents Dictàmens de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades sobre la gravació i posterior publicació de les intervencions en les sessions del Ple, sobre l'accés a determinada informació relacionada amb retribucions del personal i la seva conformitat amb l'LOPD, sobre el sistema de notificació, publicació i consulta de les beques i ajuts, i sobre la difusió de dades personals incloses en l'objecte d'alguns contractes inscrits al Registre Públic de Contractes.


Observacions:

Podeu formular les vostres consultes en aquesta matèria  a l'adreça de correu electrònic: suport.transparencia@dipta.cat


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

05
dissabte
desembre 05, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica