Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Decret 162/2015, de 14 de juliol, de venda no sedentària en mercats de marxants

Objecte:

L'objecte d'aquest Decret és establir el marc normatiu de la regulació de la venda no sedentària organitzada en mercats de marxants com a modalitat de venda no sedentària en mercats periòdics.

El mercat de marxants és l'activitat comercial que es du a terme en espais o vies de titularitat pública per un conjunt de professionals de la venda no sedentària, mitjançant instal·lacions desmuntables o transportables, dins dels perímetres i en els llocs degudament autoritzats i ordenats per l'ajuntament, de manera periòdica i preestablerta al llarg de tot l'any, i emparada per l'ordenança municipal corresponent.

Aquest Decret té com a objectiu desenvolupar reglamentàriament el marc normatiu català en matèria de venda al detall no sedentària, per tal de delimitar els aspectes que configuren l'exercici d'aquesta activitat econòmica sotmesa al règim d'autorització prèvia, tot establint les bases i els criteris comuns en què s'han de basar les diferents ordenances que els ajuntaments aproven en exercici de les seves competències.


Data d'entrada en vigor:

Al cap de 20 dies de la seva publicació al DOGC


Publicació oficial:

DOGC núm. 6914, de 16 de juliol de 2015Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

05
dissabte
desembre 05, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica