Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Actualitat: El Govern de la Generalitat, amb el suport de la Diputació de Tarragona, obre un procés de participació i debat sobre la Llei catalana del Canvi Climàtic

Objecte:

El Govern de la Generalitat i les administracions locals mantenen des de fa temps un compromís de lluita contra el canvi climàtic amb un doble objectiu:  assolir un desenvolupament econòmic i social baix en emissions de gasos amb efecte d'hivernacle i reduir la vulnerabilitat dels sectors socieconòmics i dels sistemes ambientals davant els impactes de canvi climàtic.

És per aquest motiu que el Govern ha iniciat els treballs que han de permetre disposar d'una Llei Catalana del Canvi Climàtic i esdevenir, així, una de les primeres regions europees a disposar d'aquest instrument legislatiu. El desenvolupament d'un instrument d'aquestes característiques necessita de les aportacions de tothom. En aquest sentit, s'ha posat en marxa un procés de participació i debat que inclou unes sessions específiques adreçades al món local i que compten amb el suport i la col·laboració de les diputacions en cadascuna de les demarcacions.

 

La Generalitat i la Diputació de Tarragona organitzen els propers dies 30 de juny i 2 de juliol d'11:30 a 13:30 a Tarragona i Tortosa, respectivament, les sessions corresponents a les comarques tarragonines, en què comptaran amb la presència de la Directora General de Polítiques Ambientals, Sra. Marta Subirà, la Diputada de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona, Núria Crivillé i el Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sr. Josep Enric Llebot. Durant la sessió, responsables de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic d'aquesta Direcció General, exposaran els punts rellevants que s'estan treballant en relació a aquesta iniciativa legislativa així com aquells temes que major incidència poden tenir en l'àmbit municipal.  Finalment s'obrirà un espai per a la participació i el debat.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

26
dijous
novembre 26, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica