Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Formació: Ja et pots inscriure a les activitats formatives del Pla AFEDAP 2017, segon semestre

Descripció:

Us informem que podeu consultar la programació de les activitats formatives organitzades en el marc de l'Acord de formació pels empleats de  les administracions públiques AFEDAP 2017, segon semestre.

 

Totes les activitats formatives són susceptibles de ser organitzades en una altra capital de les nostres comarques, sempre que hi hagi un suficient número de peticions. Per tant, si us interessa l'activitat en un altre lloc del programat, escriviu un correu a formacio@dipta.cat indicant el codi, el nom de l'activitat i la població on us interessa que s'organitzi. I ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Hi ha activitats que ja es van programar en el primer semestre i que per diferents motius no es van poder realitzar. Si ja us vàu inscriure, no cal que torneu a fer la inscripció.

 

Podeu consultar els programes i formalitzar les inscripcions entrant AQUI o copiant la següent adreça en el vostre

navegador:  http://www.dipta.cat/formacio

 

El termini d'inscripció finalitza el dia 11 de setembre 2017, excepte quan s'indiqui un termini específic.


Objecte:

· Millorar la qualitat del treball i, d'aquesta manera, millorar la qualitat dels serveis públics.

· Facilitar el procés de modernització de l'Administració local de les comarques tarragonines i incrementar el paper de las Noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació en el desenvolupament local i en la millora dels serveis als ciutadans.

· Potenciar els recursos humans de l'Administració local i facilitar el desenvolupament personal i professional dels treballadors locals.

· Analitzar les novetats normatives i la seva repercussió local.

· Difondre una actitud favorable vers l'aprenentatge, entès com un procés ininterromput durant el cicle vital i permetre l'adaptació de les qualificacions als canvis als que es veuen sotmesos totes les organitzacions.

 


Destinataris:

Personal funcionari i laboral de les administracions locals de la demarcació de Tarragona adherides al Pla Agrupat.


Sol·licituds:

Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades. Donada la gran demanda de cursos i per tal de permetre l'accés a formació d'un gran número de persones, només s'admetran les inscripcions a TRES activitats formatives.
Les despeses corresponents a la manutenció i eventuals viatges i allotjament, si s'escau, aniran a càrrec dels assistents o de les respectives corporacions locals.
Es pot sol.licitar la inscripció trametent electrònicament el full que es troba a les següents adreces:
http://www.dipta.cat/ca/serveis/sam/formacio
http://esam.altanet.org
Cal emplenar totes les dades que es demanen al full per tal de poder gestionar les inscripcions, especialment l'apartat de tasques, especificant les tasques que fa la persona que sol.licita el curs en relació als objectius i continguts de l'acció formativa. En cas que no s'especifiquen, la Unitat de Formació podrà no admetre la sol.licitud.
Independentment de quan es realitzi la inscripció,
si en el moment de la realització del curs l'interessat no està donat d'alta com a treballador de l'entitat, no podrà participar en l'activitat formativa.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

16
dimecres
juny 16, 2021
Esdeveniments d'avui
15-06-21 11:29:00 CEST - 30-06-21 12:29:00 CEST
15-06-21 02:00:00 CEST - 17-07-21 01:59:59 CEST
26-05-21 02:00:00 CEST - 20-06-21 01:59:59 CEST
18-02-21 01:00:00 CET - 01-07-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica