Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Formació: Resolución de 6 de marzo de 2019, del Instituto Nacional de Administración Pública, por la que se convocan acciones formativas descentralizadas en el ámbito local para el año 2019

Descripció:

Resolució de 6 de març de 2019, de l'Institut Nacional d'Administració Pública, per la qual es convoquen accions formatives descentralitzades en l'àmbit local per a l'any 2019.


Objecte:

Mitjançant aquesta resolució es convoquen accions formatives descentralitzades dirigides al  personal  al  servei    de les  Administracions  públiques, preferentment  el d'Administració local, que compleixi els requisits exigits en l'apartat de destinataris de cadascun dels cursos, segons es descriu en l'annex.


Sol·licituds:

Qui desitgi participar en les activitats formatives convocades haurà de presentar la corresponent sol·licitud que serà accessible després de la selecció del curs al que es desitja assistir en la següent adreça:  www.inap.es/cursos-de-administracion-local  i  https://buscadorcursos.inap.es

El termini de presentació de sol·licituds els cursos descentralitzats inclosos en aquesta convocatòria s'indica a la pàgina web de l'Institut (www.inap.es).


Publicació oficial:

BOE núm. 58, de 8 de març de 2019.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
dimarts
desembre 01, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica