Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Formació: Resolución de 8 de marzo de 2017, del Instituto Nacional de Administración Pública, por la que se convocan acciones formativas descentralizadas en el ámbito local para el año 2017

Descripció:

Resolució de 8 de març de 2017, de l'Institut Nacional d'Administració Pública, per la qual es convoquen accions formatives descentralitzades en l'àmbit local per a l'any 2017.


Objecte:

Mitjançant aquesta resolució es convoquen accions formatives descentralitzades dirigides al personal al servei de les Administracions públiques, preferentment el d'Administració local, que compleixi els requisits exigits en l'apartat de destinataris de cadascun dels cursos, segons es descriu en l'annex.


Destinataris:

Personal al servei de les Administracions públiques, preferentment el d'Administració local, que compleixi els requisits exigits a l'apartat de destinataris de cadascun dels cursos, segons es descriu en l'annex.


Sol·licituds:

Els interessats en participar en les activitats formatives convocades haurà de presentar la corresponent sol·licitud que serà accessible després de la selecció del curs al que es desitja assistir en la següent adreça:


www.inap.es/cursos-de-administracion-local i http://www.inap.es/formacion-en-administracion-local


Publicació oficial:

BOE núm. 59, de 10 de març de 2017.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

27
divendres
novembre 27, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica