Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Jornada: El sector primari, espai local d'acció

Descripció:

L'agricultura, la ramaderia, la pesca i el forest tenen una gran capacitat econòmica, social i territorial tractora a Catalunya. De fet, són un dels grans actius del nostre país i un dels pilars del canvi que reclama l'economia i la societat catalana.

El sector primari i la potent indústria agroalimentària han demostrat tenir un important paper anticíclic: han estat capaços de millorar la producció, de crear ocupació i d'augmentar les exportacions.

A la vegada, els seus productes de qualitat són la base de la gastronomia catalana i de la dieta mediterrània. Uns actius de prestigi, reconeguts internacionalment i que projecten el nostre país al món.

D'altra banda, hi ha reptes als quals ha de fer front i molts actius a potenciar. Coneixedors de la importància del món local i comarcal pel bon desenvolupament del sector primari, l'ACM ha organitzat una jornada formativa territorial a cadascuna de les diputacions, que pretén reunir a tots els agents dels ens públics que s'ocupen del sector.

El format permet aprofundir en els diferents espais locals d'acció alhora que visualitza la diversitat i la riquesa del sector primari de Catalunya.

Una riquesa que pocs països tenen la sort de tenir i de gaudir.

 


Objecte:

L'objectiu és oferir-vos eines, recursos i coneixements en un nou espai de trobada, d'intercanvi d'experiències, que ens permeti, entre tots, fer avançar el sector primari.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
dimecres
abril 01, 2020
Esdeveniments d'avui
19-03-20 01:00:00 CET - 01-05-20 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica