Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Subvenció: Resolució TES/936/2019, de 12 de març, de convocatòria per a la concessió de subvencions destinades ales administracions públiques de Catalunya per a la investigació i recuperació de sòls de la seva propietat que es veuen afectats per indicis de contaminacions puntuals o per abocaments de residus industrials per causant desconegut (ref. BDNS 447036)

Objecte:

Obrir la convocatòria de subvencions per a l'any 2019, en règim de concurrència competitiva, destinada a les administracions públiques de Catalunya per a la investigació i recuperació de sòls de la seva propietat que es veuen afectats per indicis de contaminacions puntuals o per abocaments de residus industrials per causant desconegut.

La tramitació, la resolució i l'atorgament de les subvencions que preveu aquesta convocatòria, així com les condicions, els criteris de valoració, els requisits de participació i la documentació que cal aportar es regeixen per les bases que aprova la Resolució TES/521/2019, d'1 de març de 2019 (l'enllaç a la qual trobareu com a contingut relacionat).


Beneficiaris:

Poden optar a les subvencions regulades en aquesta convocatòria, d'acord amb el punt 2 de les bases que aprova la Resolució TES/521/2019, d'1 de març de 2019, les administracions públiques de Catalunya que tinguin la titularitat dels sòls que es veuen afectats per indicis de contaminacions puntuals o per abocaments de residus industrials per causant desconegut.

Són administracions públiques de Catalunya segons l'article 3 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost de règim jurídici de procediment de les administracions públiques de Catalunya:

a. Administració de la Generalitat.
b. Entitats que integren l'Administració local.
c. Organismes autònoms i entitats públiques dependents o vinculats a qualsevol de les administracions
públiques catalanes quan exerceixen potestats administratives.
d. Consorcis en què participen majoritàriament les administracions, els organismes i les entitats públiques incloses en aquest article, i també les entitats públiques que depenen dels consorcis o hi estan vinculades,quan exerceixen potestats administratives.


Termini presentació de sol·licituds:

El termini per presentar sol·licituds en aquesta convocatòria serà de tres mesos des de la publicació d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.


Data publicació:

DOGC núm 7854, de 15 d'abril de 2019.


Òrgan gestor:

Agència de Residus de Catalunya. Generalitat de Catalunya.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
diumenge
agost 01, 2021
Esdeveniments d'avui
26-07-21 02:00:00 CEST - 15-09-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica