Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Acuerdo de cooperación entre el Reino de España y el Programa de la Organización de las Naciones Unidas para los asentamientos humanos (ONU-HABITAT), hecho en Río de Janeiro el 23 de marzo de 2010

Objecte: El present Acord vol fomentar la col·laboració entre Espanya i ONU-Hàbitat, amb la finalitat de realitzar programes, projectes i activitats de cooperació. Les Parts assumeixen, de mutu acord, l'estudi, la preparació i el suport a programes i activitats relacionades amb la sostenibilitat ambiental i els assentaments humans, de conformitat amb les disposicions del present Acord marc.

Les Parts acorden un intercanvi periòdic dels seus punts de vista sobre les seves polítiques de cooperació al desenvolupament en matèries tals com l'aigua i el sanejament urbà, la rehabilitació de barris perifèrics, la millora de la gestió i el planejament urbà, la millora de l'accés a l'habitatge, la gestió dels residus i qualsevol altre aspecte dels assentaments humans, amb la finalitat d'incrementar l'eficàcia de la seva acció.

Aquest Acord és aplicable a tots els programes, projectes i activitats que ONU-Hàbitat emprengui amb finançament del Regne d'Espanya, inclosa la procedent del Govern d'Espanya, ja sigui d'òrgans de l'administració central, regional o local, de conformitat amb els principis de coordinació, formació de consens i col·laboració.

Data en què entra en vigor: El present Acord entrarà en vigor en la data de recepció de l'última de les notificacions en què les parts s'informin mútuament del compliment dels requisits legals i processals pertinents.

  Publicació oficial: BOE núm. 33, de 8 de febrer de 2011 .

 (Trobareu l'enllaç a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació annexa.)

 

 


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

02
dimecres
desembre 02, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica