Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: DECRET 106/2008, de 6 de maig, de mesures per a l'eliminació de tràmits i la simplificació de procediments per facilitar l'activitat econòmica

Objecte: L'objecte d'aquest Decret és principalment introduir mesures de simplificació administrativa per tal de facilitar a les empreses l'exercici de l'activitat econòmica. Es modifica el Decret 317/1994, de 4 de novembre, pel qual s'estableixen normes sobre l'ordenació i la classificació dels establiments de restauració. Amb aquesta modifcació seran els ajuntaments els qui han de comunicar per mitjans electrònics als Serveis Territorials corresponents, la concessió del permís municipal d'obertura, així com la categoria atorgada a cada establiment de restauració, que faran d'ofici la inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya. En cap cas, la persona titular ha de realitzar cap tràmit davant de l'Administració de la Generalitat per obtenir aquesta inscripció.

Publicació oficial: DOGC núm. 5131, de 15 de maig de 2008.

Data en què entra en vigor:

Aquest Decret entra en vigor als 20 dies de la seva publicació al DOGC.

 

 

(Trobareu l'enllaç al Decret a la zona d'informació annexa. Norma inclosa a la reunió comarcal d'actualització jurídica de desembre de 2008.)

 

 


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

05
dissabte
desembre 05, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica