Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Ley 10/2012, de 20 de noviembre, por la que se regulan determinadas tasas en el ámbito de la Administración de Justicia y del Instituto Nacional de Toxicología y Ciencias Forenses

 (A la zona d'informació annexa podeu trobar com a arxiu adjunt un resum elaborat per la Unitat de Secretaria Intervenció Municipal, en el qual es recullen els principals aspectes d'aquesta norma que afecten a l'àmbit de les administracions públiques).

 

Descripció: Llei 10/2012, de 20 de novembre, per la qual es regulen determinades taxes en l'àmbit de l'Administració de Justícia i de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses.

Objecte: Regular la taxa per l'exercici de la potestat jurisdiccional en els ordres civil, contenciós-administratiu i social. Aquesta taxa té caràcter estatal i serà exigible per igual en tot el territori nacional en els supòsits previstos en aquesta Llei, sense perjudici de les taxes i altres tributs que puguin exigir les Comunitats Autònomes en l'exercici de les seves respectives competències financeres, els quals no podran gravar els mateixos fets imposables. 

Data d'entrada en vigor: El dia de la seva publicació al BOE.

Publicació: BOE núm. 280, de 21 de novembre de 2012.

 

(Podeu trobar la Resolució a la zona d'informació annexa)


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

28
dissabte
novembre 28, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica