Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: LEY 17/2005, de 19 de julio, por la que se regula el permiso y la licencia de conducción por puntos y se modifica el texto articulado de la ley sobre tráfico, circulación de vehículos a motor y seguridad vial

Objecte: Aquesta llei regula el permís i la llicència de conducció per punts i modifica el text articulat de la llei sobre tràfic, circulació de vehicles a motor i seguretat vial. Entre d'altres modificacions, la llei pretén establir un sistema que combini dos elements essencials: el caràcter eminentment reeducador i punitiu. Tanmateix, les sancions greus i molt greus fermes en via administrativa seran anotades en el Registre de conductors i infractors. El nombre de punts inicialment assignats seran de 12 excepció feta d'alguns supòsits establerts. Aquest nombre es reduirà per cada sanció ferma en via administrativa. L'Administració declararà la pèrdua de la vigència de l'autorització per a conduir quan el seu titular hagi perdut la totalitat dels punts assignats.  A tals efectes s'establexi un barem a l'annexe II de la llei.

Data que entra en vigor: Aquesta llei entrarà en vigor als 20 dies de la seva publicació al BOE. No obstant, els preceptes en que es regula el sistema de permís i la llicència de conducció per punts, tanmateix com el seu annexe II entraran en vigor quan ho faci la seva normativa de desenvolupament, i en tot cas, a l'any de la publicació d'aquesta llei al BOE.

Publicació oficial: BOE núm. 172, de 20 de juliol de 2005.

( Podeu trobar la Llei esmentada a través de l'enllaç adjunt que apareix a la zona d'informació annexe ).


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

13
dijous
maig 13, 2021
Esdeveniments d'avui
04-04-21 02:00:00 CEST - 15-05-21 01:59:59 CEST
18-02-21 01:00:00 CET - 01-07-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica