Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: ORDEN FOM/3053/2008, de 23 de septiembre, por la que se aprueba la Instrucción Técnica para la instalación de reductores de velocidad y bandas transversales de alerta en carreteras de la Red de Carreteras del Estado

Objecte: L'Ordre FOM/3053/2008, de 23 de setembre, aprova la Instrucció tècnica que estableix els criteris bàsics que han de considerar-se en el projecte, i  l'execució i la instal·lació de reductors de velocitat i bandes transversals d'alerta.

Aquesta norma bàsica serà d'aplicació a tots aquells punts de la xarxa de carreteres de l'Estat on sigui necessària la instal·lació de "reductors de velocitat" (RDV) i "bandes transversals d'alerta".

Els projectes que a l'entrada en vigor d'aquesta Ordre estiguessin en fase de redacció, d'aprovació o aprovats, i sense ordre de contractació, hauran d'adaptar-se a la nova normativa abans de la seva execució. En el termini màxim de dos anys des de l'entrada en vigor d'aquesta Instrucció tots els dispositius existents en la Xarxa de Carreteres de l'Estat relacionats amb el contingut de la Instrucció que s'aprova per aquesta Ordre hauran d'adaptar-s'hi.

Data en què entra en vigor: L'endemà de la publicació al BOE.

Publicació oficial: BOE núm. 261, de 29 d'octubre de 2008.

 

(Trobareu l'enllaç a aquesta Ordre a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació annexa. Norma inclosa a la reunió comarcal d'actualització jurídica de desembre de 2008.)

 

Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
diumenge
agost 01, 2021
Esdeveniments d'avui
26-07-21 02:00:00 CEST - 15-09-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica