Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Orden TES/897/2021, de 19 de agosto, por la que se distribuyen territorialmente para el ejercicio económico de 2021, para su gestión por las comunidades autónomas con competencias asumidas en el ámbito laboral, créditos financiados con el Mecanismo de Recuperación y Resiliencia, destinados a la ejecución de proyectos de inversión «Plan Nacional de Competencias Digitales» y «Nuevas Políticas Públicas para un mercado de trabajo dinámico, resiliente e inclusivo» recogidos en el Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.

Objecte:

L'objecte d'aquesta ordre és donar publicitat als criteris objectius de la distribució territorial per a l'exercici econòmic 2021, entre les diferents comunitats autònomes amb competències de gestió assumides en l'àmbit laboral, dels crèdits finançatsamb càrrec al Mecanisme de Recuperació i Resiliència, recollits en l'annex I,
amb la finalitat que executin els següents projectes d'inversió:

a)  Component  23  «Noves  Polítiques  Públiques  per a un mercat  de treball dinàmic, resilient i inclusiu». Inversió 1 «Ocupació Jove».

b)  Component  23  «Noves  Polítiques  Públiques  per a un mercat  de treball dinàmic, resilient i inclusiu». Inversió 2 «Ocupació Dona».

c)  Component  23  «Noves  Polítiques  Públiques  per a un    mercat  de treball   dinàmic, resilient i inclusiu». Inversió 3 «Adquisició de noves competències per a la transformació digital, verda i productiva».

d)  Component  23  «Noves  Polítiques  Públiques  per a un    mercat  de treball dinàmic,  resilient  i  inclusiu».  Inversió  4  «Nous  projectes  territorials  per al  reequilibri i l'equitat».

e)  Component  23  «Noves  Polítiques  Públiques  per a un    mercat  de treball dinàmic, resilient i inclusiu». Inversió 5 «Governança i impuls a les polítiques de suport a l'activació per a l'ocupació».

f)  Component  19  «Pla  Nacional  de Competències    Digitals».  Inversió  3
«Competències digitals per a l'ocupació».

Així mateix,  s'estableixen    les  condicions  de gestió    dels     crèdits  que  es concedeixen mitjançant aquesta ordre, en aplicació del que es disposa en l'article 86 de la Llei  47/2003,  de 26    de novembre,    General  Pressupostària,  amb  les  especialitats previstes  en  la  legislació  vigent  per als     fons  procedents  del  «Mecanisme  de Recuperació i Resiliència».


Data d'entrada en vigor:

La present ordre entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació en el «Boletín Oficial del Estado».


Publicació oficial:

BOE núm. 202, de 24 d'agost de 2021.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

25
dissabte
setembre 25, 2021
Esdeveniments d'avui
22-09-21 02:00:00 CEST - 26-09-21 01:59:59 CEST
16-09-21 02:00:00 CEST - 01-10-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica