Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: ORDRE ECF/340/2005, de 8 de juliol, per la qual s'aprova l'aplicació del Registre electrònic d'empreses licitadores

Objecte: Amb aquesta Ordre s'aprova l'aplicació del Registre electrònic d'empreses licitadores que ha estat desenvolupada a mida per a la Junta Consultiva de Contractació Administrativa d'acord amb els estàndards de programació de la Generalitat de Catalunya per a entorn web. L'aplicació residirà en els entorns tècnics del proveïdor de serveis de la Generalitat de Catalunya.
L¿aplicació del Registre electrònic d'empreses licitadores permet a les empreses interessades inscriure's-hi, modificar, actualitzar i consultar les dades acreditatives necessàries per participar en procediments d'adjudicació de contractes públics. Així mateix, facilita als òrgans de contractació i meses de contractació de l'Administració Pública la informació registral de què disposa i permet l'emissió de certificats d'inscripció registral i l'enviament de notificacions electròniques a les empreses inscrites.

Data que entra en vigor: 7 de setembre de 2005.
Publicació oficial: DOGC 4437 de 29 de juliol de 2005 del Departament d'Economia i Finances.

( Podeu trobar l'Ordre esmentada a través de l'enllaç adjunt que apareix a la zona d'informació annexa).


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

08
dimecres
abril 08, 2020
Esdeveniments d'avui
19-03-20 01:00:00 CET - 01-05-20 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica