Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

[Derogat] Legislació: Ordre MAH/394/2006, de 27 de juliol, per la qual es crea el Consell per a la Prevenció i la Gestió dels Residus a Catalunya

Objecte:  L'objecte de la present Ordre és la creació i regulació del Consell per a la Prevenció i la Gestió dels Residus a Catalunya com a òrgan d'assessorament i de participació del Consell de Direcció de l'Agència de Residus de Catalunya, en relació amb les accions d'aquesta en matèria de prevenció, reducció i gestió dels residus.

Són funcions del Consell per a la Prevenció i la Gestió dels Residus a Catalunya, entre d'altres,  l'assessorament en tots aquells assumptes en relació amb la prevenció i gestió dels residus en els quals el Consell de Direcció de l'Agència de Residus de Catalunya i el seu o seva gerent li demanin informe. Per mitjà del gerent o la gerent de l'Agència de Residus de Catalunya, també poden demanar informe les entitats locals i les associacions que les representen.

Publicació oficial: DOGC 4692, de 7 d'agost de 2006.

Data que entra en vigor: L'endemà de la seva publicació al DOGC.

Observacions: La present Ordre ha estat derogada pel Decret 98/2015, de 9 de juny, del Consell per a la Prevenció i la Gestió dels Residus a Catalunya.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

02
dimecres
desembre 02, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica