Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: ORDRE MAH/611/2010, de 23 de desembre, de tramitació electrònica dels procediments d'intervenció administrativa d'activitats de l'annex I de la Llei 20/2009, de 4 de desembre, de prevenció i control ambiental d'activitats

Objecte: Regular la tramitació electrònica dels següents procediments i actuacions d'intervenció administrativa de les activitats de l'annex I de la Llei 20/2009, de 4 de desembre:

a) Autorització ambiental amb declaració d'impacte ambiental.

b) Consulta prèvia sobre el contingut mínim, l'amplitud i el nivell de detall de l'estudi l'impacte ambiental, del projecte i de la informació bàsica necessària per a dur a terme l'avaluació ambiental de les activitats.

c) Controls inicials, periòdics i específics de les activitats.

d) Comunicació de modificacions no substancials amb efectes sobre les persones o el medi ambient.

e) Revisió de l'autorització ambiental, periòdica i, quan s'iniciï a instància de part o el titular de l'autorització ho accepti, anticipada.

f) Comunicació de canvis de titularitat de les activitats.

Es deroga l'Ordre MAH/491/2006, de 18 d'octubre.

 

Publicació oficial: DOGC núm. 5786, de 30 de desembre de 2010.

 

 

Data en què entra en vigor: Aquesta Ordre entra en vigor:

a) Pel que fa al procediment d'autorització ambiental amb declaració d'impacte ambiental de l'article 1.a), així com respecte al procediment de declaració d'impacte ambiental integrada en el procediment d'autorització minera de la disposició addicional, al cap de 20 dies de la seva publicació.

 

b) Pel que fa als tràmits de consulta prèvia de l'article 1.b), de comunicació de modificacions no substancials de l'article 1.d) i de comunicació de canvis de titularitat de l'article 1.f), el dia 1 d'abril de 2011.

 

c) Pel que fa als controls inicials, periòdics i específics de l'article 1.c) i als procediments de revisió de l'autorització ambiental de l'article 1.e), el dia 1 de juny de 2011.

  

 

 (Trobareu l'enllaç a l'Ordre a la zona d'informació annexa.)


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

05
dissabte
desembre 05, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica