Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: ORDRE TSF/31/2019, de 18 de febrer, per la qual es garanteixen els serveis essencials que s'han de prestar a la Comunitat Autònoma de Catalunya durant la convocatòria de vaga general convocada per al dia 21 de febrer de 2019

Objecte:

La situació de vaga anunciada per la Intersindical-CSC, que està prevista per al dia 21 de febrer de 2019, de 0.00 a 24.00 hores, i que afecta tots els treballadors i treballadores dels centres de treball a Catalunya, s'entén condicionada al manteniment del serveis mínims que s'indiquen en l'article 1 d'aquesta ordre.

Les empreses i les Administracions, un cop escoltats els seus representants, han de determinar el personal estrictament necessari per al funcionament dels serveis mínims que estableix l'article 1 de l'ordre. Aquests serveis mínims els ha de prestar, preferentment, si n'hi ha, el personal que no exerceixi el dret de vaga. Les empreses s'han d'assegurar que les persones designades per fer els serveis mínims rebin una comunicació formal i efectiva de la designació.


Data d'entrada en vigor:

L'endemà de la seva publicació al DOGC.


Publicació oficial:

DOGC núm. 7814, de 20 de febrer de 2019.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

03
dijous
desembre 03, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica