Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Real Decreto 1373/2009, de 28 de agosto, por el que se aprueba el Reglamento General de la Ley 33/2003, de 3 de noviembre, del Patrimonio de las Administraciones Públicas

ObjecteÉs objecte d'aquesta Llei el desenvolupament de la LLei 33/2003, de 3 de novembre de Patrimoni de les Administracions Públiques.

Àmbit d'aplicació

1. L'establert en aquest reglament serà d'aplicació al règim jurídic patrimonial de l'Administració General de l'Estat i dels seus organismes públics. Les facultats i procediments que en aquest àmbit corresponguin als organismes públics, s'exerciran pels seus òrgans corresponents amb subjecció al disposat en la Llei i en el present reglament, atenent a la seva pròpia organització i a les directrius recollides per a l'Administració General de l'Estat.

2. Seran d'aplicació a les comunitats autònomes, entitats que integren l'administració local, i entitats de dret públic vinculades o depenents d'elles, els articles o part dels mateixos enumerats en la disposició final única.

3. Les actuacions relatives a béns i drets situats en l'estranger se subjectaran al previst en la Llei i en el present reglament, atenent a les peculiaritats derivades de la simultània aplicació del dret espanyol i del dret estranger.

Data que entra en vigor: Al mes de la seva publicació al BOE.

Publicació oficial: BOE núm. 226, de 18 de setembre de  2009.

 

(Trobareu l'enllaç al Reial Decret a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació annexa.)


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

25
dimecres
novembre 25, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica