Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Real Decreto 4/2010, de 8 de enero, por el que se regula el Esquema Nacional de Interoperabilidad en el ámbito de la Administración Electrónica.

Descripció:

Reial Decret 4/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional de Interoperabilitat en l'àmbit de l'Administració Electrònica.


Objecte:

El present reial decret té per objecte regular l'Esquema Nacional de Interoperabilitat establert en l'article 42 de la Llei 11/2007, de 22 de juny.

L'Esquema Nacional de Interoperabilitat inclou els criteris i recomenacions de seguretat, normalització i conservació de la informació, dels formats i de les aplicacions que s'han de tenir en compte per les Administracions públiques per tal d'assegurar un adequat nivell de interoperabilitat organitzativa, semàntica i tècnica de les dades, informacions i serveis que gestionen les administracions en l'exercici de les seves competències i pretén evitar la discriminació als ciutadans per raó de la seva elecció tecnològica.

 

 


Data d'entrada en vigor:

Aquest reial decret serà vigent el dia següent a la seva publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat.


Publicació oficial:

BOE número 25, de 29 de gener de 2010.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

03
dijous
desembre 03, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica