Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Real Decreto 523/2006 por el que se suprime la exigencia de aportar el certificado de empadronamiento en los procedimientos administrativos de la Administración General del Estado y de sus organismos públicos vinculados o dependientes

Descripció: Real Decreto 523/2006, de 28 de abril, por el que se suprime la exigencia de aportar el certificado de empadronamiento, como documento probatorio del domicilio y residencia, en los procedimientos administrativos de la Administración General del Estado y de sus organismos públicos vinculados o dependientes.

Objecte: Aquest Reial decret suprimeix l'obligació de presentar el certificat del padró com a document provatori del domicili i residència en les sol.licituds d'iniciació de procediments davant l'Administració General de l'Estat i els seus organismes autònoms. 

Si el domicili de l'interessat no consta en el Sistema de Verificació de Dades de Residència que s'implementarà, o les dades que consten són diferents a les facilitades per l'interessat, el mateix òrgan instructor sol.licitarà el certificat del padró a l'interessat o a l'ajuntament del municipi corresponent.

Data d'entrada en vigor:  A l'endemà de la publicació al BOE.

Publicació oficial: BOE núm. 110, de 9 de maig de 2006.

(Trobareu l'enllaç a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació annexa. Igualment trobareu un resum de la norma. Aquesta norma forma part de la reunió trimestral 2/2006)


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

05
dissabte
desembre 05, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica