Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Real Decreto 646/2020, de 7 de julio, por el que se regula la eliminación de residuos mediante depósito en vertedero

Descripció:

Reial decret 646/2020, de 7 de juliol, pel qual es regula l'eliminació de residus mitjançant dipòsit en abocador.


Objecte:

Aquest reial decret té per objecte:


a) Establir un marc jurídic i tècnic adequat per a les activitats d'eliminació de residus mitjançant dipòsit en abocadors de conformitat amb la Llei 22/2011, de 28 de juliol, de residus i sòls contaminats al mateix temps que regula les característiques dels abocadors i la seva correcta gestió i explotació.

b) Garantir una reducció progressiva dels residus dipositats en abocador, especialment d'aquells que són aptes per a la seva preparació per a la reutilització, reciclatge i valorització, mitjançant l'establiment de requisits tècnics i operatius rigorosos aplicables tant als residus com als abocadors.

c) Establir mesures i procediments per a prevenir, reduir i impedir, tant com sigui possible, els efectes negatius en el medi ambient relacionats amb l'abocament de residus, en particular, la contaminació de les aigües superficials i subterrànies, del sòl i de l'aire, i l'emissió de gasos d'efecte d'hivernacle, així com qualsevol risc derivat per a la salut de les persones. Tot això tant durant la fase d'explotació dels abocadors com una vegada ha conclòs la vida útil d'aquests.


Data d'entrada en vigor:

L'endemà de la seva publicació al BOE.


Publicació oficial:

BOE núm. 187, de 8 de juliol de 2020.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

25
dimecres
novembre 25, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica