Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Resolució SLT/1905/2020, de 28 de juliol, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública relacionades amb el consum de begudes alcohòliques per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19

Objecte:

Amb aquesta Resolució del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s'estableix que en defecte de l'ordenança municipal específica que ho reguli, es prohibeix, per raons de salut pública, a tot el territori de Catalunya, el consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública i la resta d'espais oberts al públic.

Aquesta prohibició no afecta el consum en locals o espais autoritzats per la corresponent llicència.

Les funcions de vigilància, inspecció i control corresponen als ajuntaments inclosos en l'àmbit territorial i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en l'àmbit de les seves competències.

L'incompliment de la mesura recollida en aquesta Resolució és objecte de règim sancionador, d'acord amb la legislació sectorial aplicable, i en particular conforme a les previsions de la Llei 20/1985, de 25 de juliol, de prevenció i assistència en matèria de substàncies que poden generar dependència, que tipifica com a infracció greu, sancionable de 3.001 a 15.000 €, les infraccions que siguin concurrents amb infraccions sanitàries lleus.


Data d'entrada en vigor:

Aquesta Resolució entra en vigor en la data de la seva publicació en Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i el termini de durada de les mesures d'estableix en 15 dies.


Publicació oficial:

DOGC núm. 8188, de 29 de juliol de 2020.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

29
diumenge
novembre 29, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica