Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: RESOLUCIÓ SLT/2024/2020, de 6 d'agost, per la qual es prorroguen determinades mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en l'àmbit de les activitats d'oci.

Descripció:

RESOLUCIÓ SLT/2024/2020, de 6 d'agost, per la qual es prorroguen determinades mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en l'àmbit de les activitats d'oci. 


Objecte:

1 Mesures especials en matèria de salut pública en l'àmbit de les activitats d'oci

Mitjançant aquesta Resolució es prorroguen, amb efectes en tot el territori de Catalunya, les mesures especialsen matèria de salut pública per a la contenció de l'expansió de la pandèmia causada per la COVID-19següents:

a) La suspensió de l'obertura al públic dels locals i establiments que disposin de llicència per a les activitats dediscoteca, sala de ball i sala de festes amb espectacle.

b) La suspensió de les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments establertsen l'apartat precedent.

-2 Inspecció i règim sancionador

Corresponen als ajuntaments inclosos en l'àmbit territorial i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en l'àmbit de les seves competències, les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures que estableix aquesta Resolució.

L'incompliment de les mesures recollides en aquesta Resolució és objecte de règim sancionador d'acord amb el Decret llei 30/2020, de 4 d'agost, pel qual s'estableix el règim sancionador específic per l'incompliment de les mesures de prevenció i contenció sanitàries per fer front a la crisi sanitària provocada per la COVID-19.


Data d'entrada en vigor:

Aquesta Resolució entra en vigor el dia de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.


Publicació oficial:

DOGC 8196, de 7 d'agost de 2020.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
diumenge
agost 01, 2021
Esdeveniments d'avui
26-07-21 02:00:00 CEST - 15-09-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica