Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: RESOLUCIÓ SLT/2056/2020, d'11 d'agost, per la qual es prorroguen les mesures especials en matèria de salut pública relacionades amb el consum de begudes alcohòliques per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.

Descripció:

RESOLUCIÓ SLT/2056/2020, d'11 d'agost, per la qual es prorroguen les mesures especials en matèria de salut pública relacionades amb el consum de begudes alcohòliques per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.


Objecte:

Prorrogar, per a tot el territori de Catalunya, la prohibició del consum compartit de begudes alcohòliques en la via pública i la resta d'espais oberts al públic, a excepció del consum que es dugui a terme en locals o espais autoritzats per la llicència corresponent:

-1 Mesures en matèria de consum de begudes alcohòliques
Mitjançant aquesta Resolució es prorroguen les mesures especials en matèria de consum de begudes alcohòliques següents:
En defecte de l'ordenança municipal específica que ho reguli, es prohibeix, per raons de salut pública, a tot el territori de Catalunya, el consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública i la resta d'espais oberts al públic.
Aquesta prohibició no afecta el consum en locals o espais autoritzats per la llicència corresponent.

-2 Inspecció i règim sancionador
Correspon als ajuntaments inclosos en l'àmbit territorial i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en l'àmbit de les seves competències, les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures establertes en aquesta Resolució.
L'incompliment de la mesura recollida en aquesta Resolució és objecte de règim sancionador, d'acord amb el Decret llei 30/2020, de 4 d'agost, pel qual s'estableix el règim sancionador específic per l'incompliment de les mesures de prevenció i contenció sanitàries per fer front a la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

-3 Informes periòdics i durada
S'han d'emetre informes periòdics dels efectes de les mesures.
El termini de durada de les mesures s'estableix en 15 dies.

 


Data d'entrada en vigor:

Aquesta Resolució entra en vigor en la data de la publicació al DOGC.


Publicació oficial:

DOGC núm. 8199, de 12 d'agost de 2020.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
diumenge
agost 01, 2021
Esdeveniments d'avui
26-07-21 02:00:00 CEST - 15-09-21 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica