Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Resolución de 11 de agosto de 2020, de la Secretaría General de Financiación Autonómica y Local, por la que se desarrolla la información a suministrar por las Corporaciones locales relativa al esfuerzo fiscal de 2018 y su comprobación en las Delegaciones de Economía y Hacienda

Descripció:

Resolució d'11 d'agost de 2020, de la Secretaria General de Finançament Autonòmic i Local, per la qual es desenvolupa la informació a subministrar per les Corporacions locals relativa a l'esforç fiscal de 2018 i la seva comprovació en les Delegacions d'Economia i Hisenda.


Objecte:

El proper 31 d'octubre de 2020 es considera data límit de presentació de la informació sobre esforç fiscal corresponent a l'any 2018 davant les Delegacions d'Economia i Hisenda.

Aquesta presentació, d'acord amb el que es disposa a l'article 124 de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2018 , podrà realitzar-se en paper o a través de la seva transmissió telemàtica amb la signatura electrònica de l'Interventor o, en el seu cas, del titular de l'òrgan de la Corporació local que tingui atribuïda la funció de comptabilitat. Per al cas de la transmissió telemàtica amb signatura electrònica aquesta Secretaria General ha posat a la disposició de les Entitats locals una aplicació accessible des de l'Oficina Virtual d'Entitats Locals del portal del Ministeri d'Hisenda.

 


Data d'entrada en vigor:

El mateix dia de la seva publicació al BOE.


Publicació oficial:

BOE núm. 230, de 27 d'agost de 2020.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

05
dissabte
desembre 05, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica