Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació:Resolución de 12 de noviembre de 2012, por la que se establece el calendario de días inhábiles en el ámbito de la Administración General del Estado para el año 2013, a efectos de cómputos de plazos

Descripció: Resolució de 12 de novembre de 2012, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, per la qual s'estableix el calendari de dies inhàbils en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat per a l'any 2013, a l'efecte de còmputs de terminis.

Objecte: Aprovar el calendari de dies inhàbils corresponent a l'any 2013, per a l'Administració General de l'Estat i els seus organismes públics, als efectes del còmput de terminis.

Són dies inhàbils:

a) En tot el territori nacional: els diumenges i els dies declarats com a festes d'àmbit nacional no substituïbles, o sobre les quals la totalitat de les Comunitats Autònomes no ha exercit la facultat de substitució.

b) En l'àmbit territorial de les Comunitats Autònomes: Aquells dies determinats per cada Comunitat Autònoma com a festius.

c) En els àmbits territorials de les Entitats que integren l'Administració Local: els dies que estableixin les respectives Comunitats Autònomes en els seus corresponents calendaris de dies inhàbils.

Data en què entra en vigor: El mateix dia de la seva publicació oficial.

Publicació oficial: BOE núm. 283, de 24 de novembre de 2012.

 
 


(Trobareu l'enllaç a la Resolució a la zona d'informació annexa.)


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

26
dijous
novembre 26, 2020
Esdeveniments d'avui
17-11-20 10:40:00 CET - 30-11-20 11:40:00 CET

Categories Categories

Àrea temàtica