Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Resolución 13168 de 19 de julio de 2011, de la Secretaría de Estado para la Función Pública, por la que se aprueba la Norma Técnica de Interoperabilidad de Digitalización de Documentos.

Descripció:

Resolució 13168 de 19 de juliol de 2011, de la Secretaría d'Estat per a la Funció Pública, per la que s'aprova la Norma Tècnica de Interoperabilitat de Digitalització de Documents.


Objecte:

La Norma Tècnica de Interoperabilitat de Digitalització de Documents té per objecte establir els requisits a complir en la digitalització de documents en suport paper o en algún altre suport no electrònic susceptible de digitalització a través de mitjans fotoelèctrics.

Aquesta norma serà d'aplicació en la digitalització de documents en l'àmbit establert en l'article 3 del Reial Decret 4/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional de Interoperabilitat en l'àmbit de l'Administració Electrònica.


Data d'entrada en vigor:

El mateix dia de la seva publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat.


Publicació oficial:

Butlletí Oficial de l'Estat número 182, de 30 de juliol de 2011.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

01
dimarts
desembre 01, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica