Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Resolución de 29 de octubre de 2012, de la Dirección General de la Función Pública, por la que se da publicidad a la relación individualizada de méritos generales de los funcionarios con habilitación de carácter estatal

(Al BOE núm. 304 de 19 de desembre de 2012, s'ha publicat la Resolució de 29 de novembre de 2012, de la Direcció general de la Funció Pública, per la qual es corregeixen errors en la de 29 d'octubre de 2012, per la qual es dóna publicitat a la relació individualitzada de mèrits generals dels funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, la qual podeu trobar a la zona d'informació annexa).

 

Descripció: Resolució de 29 d'octubre de 2012, de la Direcció general de la Funció Pública, per la qual es dóna publicitat a la relació individualitzada de mèrits generals dels funcionaris amb habilitació de caràcter estatal.

Objecte: Es dóna publicitat a la relació individualitzada de mèrits generals dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal.

Data en què entra en vigor: El dia de la publicació al BOE.

Publicació oficial: BOE núm. 275, de 15 de novembre de 2012.

 

(Trobareu l'enllaç a través de la URL adjunta que apareix a la zona d'informació annexa.)

 


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

06
diumenge
desembre 06, 2020
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica