Salta al contigut
eSam
Accedeix

Articles destacats Articles destacats

Vés enrere

Legislació: Resolución de 29 de octubre de 2013, de la Dirección General de la Función Pública, por la que se convoca concurso unitario de provisión de puestos de trabajo reservados a funcionarios con habilitación de carácter estatal


Descripció: Resolució de 29 d'octubre de 2013, de la Direcció general de la Funció Pública, per la qual es convoca concurs unitari de provisió de llocs de treball reservats a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal.

Objecte: Efectuar la convocatòria del concurs unitari de provisió de llocs de treball reservats a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal corresponent a l'any 2013.

Terminis: Per a poder participar en el concurs s'haurà d'enviar la documentació que s'especifica en la present resolució en un termini de 15 dies naturals des de la publicació de la Resolució al BOE.

A la seu electrònica de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques (http://www.seap.minhap.gob.es/index.html), (Funcionaris amb habilitació estatal) s'ofereix informació addicional sobre aquest procediment

Data d'entrada en vigor: El dia de la seva publicació al BOE.

Publicació: BOE núm. 274, de 15 de novembre de 2013.

 

(Podeu trobar la Resolució a la zona d'informació annexa)


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

Agenda Agenda

04
dijous
juny 04, 2020
Esdeveniments d'avui
29-05-20 02:00:00 CEST - 24-07-20 01:59:59 CEST

Categories Categories

Àrea temàtica